Півшпилька (підкатний столик)
6 500 ₴
- В наявності
- +380 (95) 899-50-04Артем, вентиляція та кондиціювання
- +380 (66) 897-80-80Юлія, сервісний відділ
- +380 (95) 304-94-90Сергій, котли для опалення
- +380 (95) 413-44-14Світлана, гастрономія, нержавійка
Опис
Півшпилька або як її ще називають підкатний столик – зменшена версія кондитерського стелажа (шпильки).
Шпилька кондитерська призначена для викладки кондитерських виробів. Має направляючі, що дозволяє сортувати товар і швидко здійснювати його викладку на деках. Шпильки досить довговічні і невибагливі в догляді, оскільки виготовлені з нержавіючої сталі.
Оскільки стелажі для кондитерських виробів призначаються для складування та транспортування гастроємностей або листів, то наявність такого обладнання в кондитерському цеху істотно полегшує робочий процес і економить простір в робочому приміщенні.
Де використовується пересувний кондитерський стелаж?
• Їдальні
• Кафе
• Кондитерський цех
• Ресторани
• Пекарні
Особливості стелажа шпильки
Шпилька кондитерська буває стаціонарною і пересувною. Візок-шпилька обладнана поворотними колесами. Додатково в двох колесах передбачено гальмівний пристрій, що запобігає небажаному переміщенню обладнання.
Шпилька може бути однорядною або дворядною і містити різну кількість рівнів.
Характеристики
- Виробник: Техно Модуль
- Країна-виробник: Україна
- під деко розміром, мм: 600 х 400
- висота, мм: 1000
- кількість рівнів: 10
- нержавіюча сталь
- комплектується поворотними колесами з гальмівним пристроєм
- індивідуальні розміри
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 6 500 ₴